Suntem bucuroși să anunțăm că și în acest an, elevii de la Colegiul Național „Unirea” vor participa activ la proiectul InfoTRON 2024 cu 2 grupe de elevi de clasele a IX-a și a X-a de la profilul matematică-informatică, intensiv informatică.
Sesiunile de instruire sunt activități extracurriculare și vor avea ca traineri studenți de la Robotică – IESC, Universitatea Transilvania. Acestea se vor desfășura pe parcursul a 6 săptămâni de instruire, 4 săptămâni pentru realizarea proiectelor, o competiție la nivelul colegiului și selectarea a 3 proiecte/colegiu pentru participarea în marea finală împreună cu celelalte 3 colegii participante: Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă” și Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov.

Proiectul local a fost inițiat în 2018 de Miele & Siemens & Facultatea Design Produs și Mediu cu susținerea ISJ Brașov și face parte din Parteneriatul Strategic pentru Educație 2030, colegiul nostru fiind în acest an la a doua participare.
Această experiență oferă tuturor elevilor oportunitatea de a-și dezvolta abilități tehnice și comportamentale, pregătindu-i pentru provocările viitoare.
Felicitări tuturor elevilor pentru dedicarea și implicarea lor în proiectul InfoTRON 2024 si le dorim succes!

Ultimele anunțuri

Abonați-vă la noutățile CN Unirea

Abonați-vă la știrile și noutățile CN Unirea