2010

Elevii Colegiului Naţional „Unirea” Braşov au organizat, cu ocazia sărbătorilor de iarna, o serbare pentru secţia de pediatrie a centrului Hospice. Programul realizat de către aceşti elevi a constat într-o scenetă legată de Crăciun, cântece şi jocuri animate de către un clovn.

Copiii au fost foarte încântaţi de fiecare detaliu în parte. S-au bucurat şi de micile daruri care le-au fost oferite şi care au constat în fructe şi jucării.

Astfel de programe au început să fie concepute de către elevii Colegiului Naţional „Unirea”,  în urma parteneriatului şcolii cu fundaţia Hospice Casa Speranţei din anul 2009, luna februarie.

Profesorul coordonator în toate aceste proiecte este doamna profesoară Claudia Drăgan. Fără sprijinul dumneaei nimic din toate acestea nu ar fi putut fi realizate. Domnia sa este cea care preia de fiecare dată iniţiativa şi îi îndrumă pe elevi la astfel de acţiuni umanitare.

Colegiul Naţional „Unirea” încearcă mereu să fie la dispoziţia fundaţiei Hospice Casa Speranţei şi să ajute cu ce îi stă în putinţă.

[nggallery id=9]

[nggallery id=4]

Corul de copii al Colegiului Naţional „Unirea” codus de prof. Astrid Mănoiu

Vizita ambasadorului Spaniei la Braşov – Primăria Braşov

[nggallery id=6]

[nggallery id=29]

Corul de copii al Colegiului Naţional „Unirea” codus de prof. Astrid Mănoiu

Concert cu ocazia Zilei Copilului, Piaţa Sfatului, Braşov

[nggallery id=7]

[nggallery id=5]