Dragi uniriști de pretutindeni,

Sărbătorile pascale au trecut, dar timpul faptelor bune nu se termină.
Știind de la întâlnirile promoțiilor că doriți să întoarceți școlii o parte din ceea ce ați primit de la profesorii voștri, fac apel la implicarea voastră în proiectul de modernizare a imaginii Colegiului Național UNIREA.

Anul viitor se împlinesc 125 de ani de la înființarea acestei prestigioase școli. Pentru marcarea evenimentului și profitând de noul aspect al corpului A considerăm că se impune amenajarea corespunzătoare a spațiului de la intrarea principală și a altor spații adecvate astfel încât vizitatorii, dar și elevii actuali să poată intra în contact cu trecutul și prezentul liceului. Tot în acest moment este potrivită o adaptare a siglei și simbolisticii .
Pentru a implementa acest proiect am contactat deja un designer care a prezentat Consiliului de administrație și colectivului profesoral, precum și Asociației de părinți un proiect complet care cuprinde inclusiv amenajarea personalizată a locului de petrecere a pauzelor. Schița proiectului și devizul estimativ pot fi consultate pe site-ul www.cnunirea.ro

Așteptăm susținere financiară și documentară pentru completarea informațiilor și realizarea prezentărilor.
Donațiile le puteți face în contul Asociației de părinți (găsiți contractele de sponsorizare și contul bancar tot pe site-ul menționat mai sus – cnunirea.ro/structura/asociatia-de-parinti/).

Ultimele anunțuri

Abonați-vă la noutățile CN Unirea

Abonați-vă la știrile și noutățile CN Unirea