Pentru prima dată în istoria liceului nostru, în acest an, vom organiza un bal al absolvenților din toate generațiile … Cu alte cuvinte, dorim să ReUnim toate generațiile la un loc. Evenimentul va avea loc în data de 3 noiembrie 2018, la Q Events.

Balul Uniriștilor – Ediția I – 2018

Salutare, Uniriști!
Venim cu vești bune, mai ales pentru cei care au confirmat participarea la Bal. Avem afiș, avem sală, avem meniu, avem artiști care ne vor înveseli, avem și o cotatie de preț pentru Primul Bal Unirist.
Adresăm rugămintea, în special către cei care au confirmat deja participarea, să intraţi neapărat și să vă înregistraţi pe site-ul: www.unirist.ro/balul-uniristilor. Acest lucru ne va facilita nouă o mai bună gestionare a evidenței participanților, precum și a structurii pe generații.
Balul Uniristilor – Editia I, 3 noiembrie 2018, ora 18:00, Q Events Center, Calea Bucuresti nr. 229, Brasov. (lângă Selgros)

În speranța unei participări cât mai numeroase,
Cu drag,
Asociația ReUnirea.

ACHIZIȚIONAREA INVITAȚIILOR

Invitațiile se pot achiziționa din următoarele puncte:

  • Magazinul Domar Piese Auto – str. Aurel Vlaicu nr.18
  • Biblioteca Colegiului “Unirea” – 9:00 – 14:00
  • Magazinul Cofetarul Isteț: str. Poienelor 2A (în incinta Nova Pan)

Taxa de participare poate fi achitată și online, în contul RO11 BTRL RONC RT04 3467 4501, deschis la Banca Transilvania Brașov, sau prin depunere directă, în același cont, la oricare dintre oficiile băncii, cu mențiunea “Bal 2018”.
Prețul unui bilet este de 180 lei/persoana.

http://unirist.ro/balul-uniristilor/

 

Ultimele anunțuri

Abonați-vă la noutățile CN Unirea

Abonați-vă la știrile și noutățile CN Unirea