Diploma DELE

Ministerul Educației din Spania și Institutul Cervantes au semnat la sfârșitul anului trecut un acord prin care toți elevii din Secțiile Bilingve vor putea susține examenele DELE (Diploma de spaniolă ca limbă străină), dacă doresc acest lucru.

În cazul României, elevii au o reducere de 30% din prețul oficial, care va crește până la 50% începând cu anul școlar următor.

Deși această diplomă a fost deja oferită în trecut în unele școli, de acum înainte va fi oferită în mod automat tuturor Secțiilor Bilingve.

Considerăm că este o bună oportunitate pentru elevii să avanseze în acreditarea internațională a limbii străine pe care o învăță, prin urmare voi solicita sprijinul dvs. în diseminarea și promovarea examenului DELE printre elevii. De asemenea, vom anunța profesorul nativ care lucrează în unitatea dvs., precum și coordonatorul de limba spaniolă.

Vă mulțumesc mult pentru atenția și sprijinul continuu oferit limbii spaniole de către școala dvs. și comunitatea educațională de-a lungul anilor.

Cu stimă,

Pablo Díez-Astruga

Agregado de Educación | Ataşat pentru Învăţământ